Σχεδιασμός Χαμόγελου

Ένα όμορφο χαμόγελο ανεβάζει την ψυχολογία και τονώνει την προσωπικότητά μας. Η αισθητική οδοντιατρική σήμερα μπορεί να κάνει θαύματα. Περιλαμβάνει μια σειρά από τεχνικές για μας εξασφαλίσει ένα όμορφο χαμόγελο, απαραίτητη προϋπόθεση επιτυχίας στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.

Βασικό μέλημα στο ιατρείο μας είναι ο σχεδιασμός του χαμόγελου να γίνεται με βάση τις απαιτήσεις του ασθενή μας, τις δυνατότητες σε κάθε περίπτωση, την μακροχρόνια διατήρηση του αποτελέσματος και την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση στους οδοντικούς ιστούς.

Σχεδιάζουμε το χαμόγελο εξατομικευμένα αφού ληφθούν υπ΄ όψιν αρκετοί παράγοντες, όπως είναι ο κανόνας της αναλογίας, οι συμμετρίες του προσώπου, η ηλικία, οι κινήσεις των μυών.

Στόχος μας είναι το τελικό αποτέλεσμα να δίνει αίσθηση φυσικότητας η οποία να ταιριάζει με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα σας.

Για εμάς είναι πολύ σημαντική η γνώμη του ασθενή μας, γι’αυτό συζητάμε μαζί του για το σχήμα, το μέγεθος, τη θέση και το χρώμα των δοντιών του, αλλά και τον τρόπο που αυτά περιβάλλονται από τους μαλακούς ιστούς, δηλαδή τα ούλα του.

Ο βαθμός των αντιθέσεων των στοιχείων αυτών χαρίζει την εικόνα της νεανικότητας, της ηρεμίας, της γαληνής, της ζωντάνιας και κυρίως της ομορφιάς.

Προτείνουμε στους ασθενείς μας μια σειρά από εναλλακτικές λύσεις χρησιμοποιώντας φωτογραφίες περιστατικών, dvd, software εκπαίδευση, κέρινα ομοιώματα των εκμαγείων τους για να επιλέξουμε μαζί την τεχνική που τους αρμόζει.

Κατόπιν μεταφέρουμε αυτά στο στόμα τους, σε ένα δοκιμαστικό στάδιο (με δοκιμαστικά υλικά, χωρίς καμία παρέμβαση στα δόντια τους), για να μπορέσουν βλέποντας το νέο τους χαμόγελο να αποφασίσουν πιο εύκολα τί ακριβώς θέλουν. Και μόνο εφόσον έχουμε πάρει μια από κοινού απόφαση, προχωράμε στην κατασκευή της μόνιμης εργασίας.