Δευτέρα - Παρασκευή

10.00 π.μ - 21.00 μ.μ

2109583535

Καλέστε μας

Δευτέρα - Παρασκευή

10.00 π.μ - 21.00 μ.μ

2109583535

Καλέστε μας

Οδοντιατρικός Εξοπλισμός

Το ιατρείο μας είναι άρτια εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, που μας επιτρέπουν να θεραπεύουμε τους ασθενείς μας αποτελεσματικά και κυρίως ανώδυνα, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια.

Υπολογιστικά Καθοδηγούμενη Εμφυτευματολογία

Με την βοήθεια ειδικού λογισμικού σχεδιάζεται στον υπολογιστή και επιλέγεται εξαρχής η καταλληλότερη θέση τοποθέτησης των εμφυτευμάτων.

Στην συνέχεια, κατασκευάζεται ειδικός χειρουργικός νάρθηκας, ο οποίος χρησιμοποιείται κατά την διάρκεια του χειρουργείου και μας επιτρέπει να τοποθετούμε τα εμφυτεύματα γρήγορα, με υψηλή ακρίβεια, απόλυτη ασφάλεια και άνεση για τον ασθενή.

Ψηφιακός Ενδοστοματικός Σαρωτής (Dental Scanner)

Μία υπερσύγχρονη προσθήκη στον εξοπλισμό του ιατρείου μας είναι ο Ψηφιακός Ενδοστοματικός Σαρωτής (dental scanner).

Είναι ο νέος τρόπος λήψης αποτυπωμάτων των δοντιών κάθε ασθενούς, χωρίς να χρησιμοποιούνται υλικά που μοιάζουν με πλαστελίνη και πολλές φορές δημιουργούν δυσφορία στον ασθενή.

Με τον τρόπο αυτό, γίνεται ταχύτερα, με απόλυτη ακρίβεια και εντελώς ανώδυνα η μεταφορά δεδομένων στον οδοντοτεχνίτη, ώστε να κατασκευαστούν εργασίες, όπως θήκες, όψεις, γέφυρες, νάρθηκες ορθοδοντικής κ.ο.κ.

Airflow Prophylaxis Master

Η τελευταία καινοτομία της σύγχρονης Οδοντιατρικής σε ό,τι αφορά τον καθαρισμό των δοντιών και την πρόληψη. Κατασκευάστηκε για να καλύπτει τα υψηλότερα standards σε επιδόσεις, ασφάλεια, άνεση ( για οδοντίατρο & ασθενή), αλλά και για να χρησιμοποιείται στα 3 βασικότερα βήματα του πρωτοκόλλου της Καθοδηγούμενης Αντιμετώπισης του Μικροβιακού Φορτίου.

Πρόκειται για μία μοναδική λύση για την τερηδόνα, την περιοδοντική πρόληψη και τη διατήρηση του θεραπευτικού αποτελέσματος. Όχι άλλα ελαστικά κυπελλοειδή, βουρτσάκια και πάστα στίλβωσης!"

Ηλεκτρονικά Ελεγχόμενη Αναισθησία (QuickSleeper)

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε σχεδόν αποκλειστικά την ενδοοστική αναισθησία QuickSleeper, μία επαναστατική μέθοδο η οποία αλλάζει τα δεδομένα στο πεδίο της οδοντιατρικής αναισθησίας! Με την ηλεκτρονική αναισθησία επιτυγχάνεται η εντελώς ανώδυνη αναισθητοποίηση δοντιών και ούλων χωρίς το ενοχλητικό μούδιασμα των χειλιών ή/και της γλώσσας..

Έτσι, οι ασθενείς μας μπορούν αμέσως μετά την θεραπεία να μιλήσουν και να φάνε σαν να μην συνέβη τίποτα! Νιώθουμε ενθουσιασμένοι που το συγκεκριμένο σύστημα έχει καταπλήξει τους ασθενείς μας, αισθανόμενοι παράλληλα ότι τους προσφέρουμε την αιχμή της τεχνολογίας.

Οδοντιατρικό Μικροσκόπιο

Με την χρήση του οδοντιατρικού μικροσκοπίου έχουμε την δυνατότητα να εντοπίζουμε το κάθε πρόβλημα σε όσο το δυνατόν πιο αρχικό στάδιο.

Η έγκαιρη διάγνωση, μας οδηγεί σε ελάχιστα παρεμβατικές μεθόδους θεραπείας, ενώ χάρη στην λεπτομέρεια και στην ακρίβεια που μας εξασφαλίζει η εικόνα του μικροσκοπίου, αφαιρούμε ελάχιστη οδοντική ουσία, διατηρώντας το δόντι όσο πιο γερό γίνεται.

Συσκευή Plasma Rich Fibrin (PRF)

Χρησιμοποιώντας την ειδική συσκευή φυγοκέντρησης του αίματος, απελευθερώνονται και συλλέγονται οι αυξητικοί παράγοντες και τα βλαστοκύτταρα.

Με τη χρήση αυτών επιτυγχάνουμε:

1. την ανάπλαση του οστού και των ούλων μετά από εξαγωγές
2. την δημιουργία νέου οστού για την τοποθέτηση εμφυτευμάτων
3. ταχύτερη επούλωση του τραύματος και
4. εξάλειψη του πόνου μετά από επεμβάσεις.

Πιεζοχειρουργικό Μηχάνημα (Piezotome)

Η Πιεζοχειρουργική οστού είναι μία εναλλακτική μέθοδος χειρουργικής στο οστό της γνάθου, η οποία πραγματοποιείται με την χρήση μίας ειδικής συσκευής, του πιεζοτόμου. Πρόκειται για μία συσκευή υπερήχων που δίνει στον οδοντίατρο την δυνατότητα να πραγματοποιεί οστεοτομές υψηλής ακρίβειας.

Το βασικότερο πλεονέκτημα του πιεζοτόμου είναι ότι δεν κόβει μαλακούς ιστούς παρά μόνο το οστό το οποίο και μας ενδιαφέρει. Έτσι μπορούμε να πραγματοποιούμε δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις κοντά σε πολύπλοκες ανατομικές περιοχές όπως μεγάλα αγγεία και νεύρα, προστατεύοντας τα από τραυματισμό και παρέχοντας στον ασθενή ασφάλεια κατά την διάρκεια της επέμβασης.

Οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε,
να είστε σίγουροι ότι υπάρχει λύση.

Η Δρ. Μαρία Μαργαρίτη είναι Χειρουργός Οδοντίατρος με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στην Αισθητική Οδοντιατρική
και στα Εμφυτεύματα Δοντιών, ώστε να εξασφαλίσει την ιδανική αποκατάσταση για εσάς.
Stamatis Zografos
Stamatis Zografos
2024-05-21
akhs pngtaras
akhs pngtaras
2024-05-14
Στο οδοντιατρείο της κυρίας Μαργαρίτη συνάντησα και συνεργάστηκα με εξαιρετικούς επιστήμονες. Η αγάπη, οι γνώσεις και η εμπειρία τους μού ενέπνευσαν εμπιστοσύνη. Η στοματική μου υγεία απέχει παρασάγγας από εκείνη του παρελθόντος. Έχουμε δημιουργήσει μια αγαστή συνεργασία που είμαι σίγουρος ότι θα διατηρηθεί απρόσκοπτα στο μέλλον. Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κυρία Μαργαρίτη που με το επιστημονικό ήθος που την διακρίνει με κέρδισε από την πρώτη επίσκεψή μου στο ιατρείο. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Εύα που ανέλαβε τις περισσότερες θεραπείες μου στο ιατρείο, μου έμαθε τα αυτονόητα, τη σωστή στοματική υγιεινή και μου χάρισε ένα χαμόγελο που πάντα επιθυμούσα. Συνεχίστε την άψογη δουλειά που κάνετε. Σας ευχαριστώ θερμά! Με εκτίμηση, ΧΠ
Panagis Giannakis
Panagis Giannakis
2024-05-14
Remon Moin
Remon Moin
2024-05-10
Στέλιος Καλεμτζακης
Στέλιος Καλεμτζακης
2024-05-08
Vicky Tsipa
Vicky Tsipa
2024-04-29
Miltos Kanakaris
Miltos Kanakaris
2024-04-26
Πήγα φοβισμένος και οι περισσότεροι πάμε φοβισμένοι αλλά φεύγοντας δεν κατάλαβα πόνο μεγάλη εμπειρία από όλους τους συνεργάτες και φροντίζουν να ξεπερνάς τον φόβο που εχουνε όλοι με τα δόντια μας μπράβο μπράβο μπράβο σας επαγγελματισμός
Χριστίνα Δουζένη
Χριστίνα Δουζένη
2024-04-26
The perfect crew will take care of you here.They are so nice people with a lot of capabilities❤️
Nikos Tzerefos
Nikos Tzerefos
2024-04-19
Αν ημουν δοντι, θα ηθελα να με περιποιουνται μονο εδω!!!
ΣΤΑΎΡΟΣ ΒΈΛΛΗΣ (BUTCHER)
ΣΤΑΎΡΟΣ ΒΈΛΛΗΣ (BUTCHER)
2024-04-18
Λάβετε τα τελευταία μας νέα και προσφορές.

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας.