ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ

Μαρία Μαργαρίτη

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1981 με βαθμό Άριστα. Κατόπιν μετέβη στο Παρίσι όπου παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα DU "General Practitioner" στο Πανεπιστήμιο René Descartes Paris V. Στο ίδιο πανεπιστήμιο μετεκπαιδεύτηκε επίσης στην Ακίνητη Προσθετική και στην Δυσλειτουργία του Στοματογναθικού Συστήματος. Από το 1982 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα. Κατά καιρούς έχει εργαστεί ως εξωτερικός συνεργάτης σε μεγάλες οδοντιατρικές κλινικές του εξωτερικού. Πιο συγκεκριμένα έχει εργαστεί στην Βενετία, στο Abou Dabi, στις Βρυξέλλες και στο Παρίσι. Τα τελευταία 10 χρόνια ασκεί την οδοντιατρική αποκλειστικά στο ιδιωτικό της ιατρείο με ειδική έμφαση στην χειρουργική και προσθετική εμφυτευματολογία, την ακίνητη προσθετική με ολοκεραμικές στεφάνες και γέφυρες, καθώς και την αισθητική αποκατάσταση με όψεις πορσελάνης. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το 2012 της απονεμήθηκε από την International Congress of Oral Implantologists (ICOI) ο τίτλος της Fellow και το 2016 ο τίτλος της Diplomate. Είναι μέλος πολλών ελληνικών και ξένων επιστημονικών εταιρειών, μεταξύ αυτών η International Team for Implantology (ITI), η Ελληνική Προσθετική Εταιρεία (ΕΛΛ.Π.Ε.) και η Επιστημονική Εταιρεία Αθλητικής Οδοντιατρικής (ΕΕΑΘΛΟ) κ.α. Αποτελεί επίσης μέλος του συμβουλίου της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής (ΑΚΟ).

Εύα Αραμπατζή

Χειρουργός Οδοντίατρος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Καρδίτσας. Το 2015 ολοκλήρωσε τις σπούδες της στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αμέσως μετά την αποφοίτησή της, ξεκίνησε να εργάζεται ως γενική οδοντίατρος σε μεγάλη προσθετολογική κλινική στο κέντρο της Αθήνας. Τον Μάιο του 2019, εντάχθηκε στο δυναμικό του Dental Prolipsis, όπου καθημερινά αναλαμβάνει την φροντίδα ασθενών , με στόχο την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος, σε αισθητικό, λειτουργικό και βιολογικό επίπεδο. Ασχολείται αποκλειστικά με την τεχνική της Ψηφιακής Σχεδίασης Χαμόγελου ( Smile Design) , όπου με τη βοήθεια ειδικού λογισμικού , σχεδιάζει το νέο χαμόγελο του ασθενούς και μαζί καταλήγουν στο ιδανικότερο αποτέλεσμα. Συμμετέχει διαρκώς σε οδοντιατρικά συνέδρια και σεμινάρια, κρατώντας συνεχή επαφή με τις εξελίξεις στην οδοντιατρική πράξη.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Σιντορέλα Ρουστέμ

Βοηθός Οδοντιάτρου – Οδοντοτεχνίτρια

Αποφοίτησε από το Τμήμα Οδοντικης Τεχνολογίας του Τεχνολογικού Επαγγελματικού Ιδρύματος Αθηνών το 2016.

Κατά την διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε την πρακτική της σε ένα εκ των κορυφαίων οδοντοτεχνικών εργαστηρίων της Αθήνας όπου και παρέμεινε για έναν ακόμη χρόνο μετά το πέρας των σπουδών της. Εκεί είχε την ευκαιρία να εργαστεί πλάι σε καταξιωμένους οδοντοτεχνίτες και να έρθει σε επαφή με ότι πιο σύγχρονο στον χώρο της Οδοντικής Τεχνολογίας. Από το 2017 μέχρι και σήμερα ανήκει στο δυναμικό της Dental Prolipsis Μαρία Μαργαρίτη.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων με ειδικό ενδιαφέρον στα ολοκεραμικά συστήματα και τον ψηφιακό σχεδιασμό προσθετικών επιεμφυτευματικών εργασιών.

Μαριάννα Αργιαντζή

Βοηθός Οδοντιάτρου – Οδοντοτεχνίτρια

Η Μαριάννα Αργιαντζή αποφοίτησε από το Τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας του Τεχνολογικού Επαγγελματικού Ιδρύματος Αθηνών το 2018

Κατά την διάρκεια των σπουδών της, εργάστηκε σε εξειδικευμένα οδοντιατρεία της Αθήνας στο κομμάτι της αισθητικής οδοντιατρικής και προσθετικής. Μετά το πέρας το σπουδών της, εργάστηκε ως βοηθός σε γναθοχειρουργικό κέντρο όπου πραγματοποιούταν όλο το φάσμα της Χειρουργικής Στόματος και κυρίως η τοποθέτηση εμφυτευμάτων . Από το 2021 μέχρι και σήμερα ανήκει στο δυναμικό της Dental Prolipsis Μαρία Μαργαρίτη, όπου εργάζεται τόσο σαν βοηθός όσο και ως οδοντοτεχνίτρια.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων με ειδικό ενδιαφέρον στα συστήματα CAD/CAM και τις επιεμφυτευματικες εργασίες.