Δευτέρα - Παρασκευή

10.00 π.μ - 21.00 μ.μ

2109583535

Καλέστε μας

Δευτέρα - Παρασκευή

10.00 π.μ - 21.00 μ.μ

2109583535

Καλέστε μας

Εμφυτεύματα Δοντιών

Τα εμφυτεύματα δοντιών αποτελούν το μεγαλύτερο επίτευγμα της σύγχρονης οδοντιατρικής και χρησιμοποιούνται για να αντικαταστήσουν τα δόντια που λείπουν. Σε σχέση με τις τεχνητές οδοντοστοιχίες και τις συμβατικές γέφυρες, υπερτερούν σημαντικά. Πιο συγκεκριμένα, οι φυσικές ρίζες αντικαθίστανται με τεχνητές, οι οποίες αποτελούνται από τιτάνιο, και αποκαθιστούν το έλλειμα.

Εμφυτεύματα δοντιών- Υπολογιστικά καθοδηγούμενη εμφυτευματολογία

Με τη βοήθεια ειδικού λογισμικού σχεδιάζεται και επιλέγεται εξαρχής η καταλληλότερη θέση τοποθέτησης των εμφυτευμάτων. Κατόπιν, κατά την διάρκεια του χειρουργείου, η χρήση ειδικού χειρουργικού νάρθηκα μάς επιτρέπει να τοποθετούμε τα εμφυτεύματα γρήγορα, με υψηλή ακρίβεια, απόλυτη ασφάλεια και άνεση για τον ασθενή.

τα αποτελέσματα

Έχετε ερωτήσεις?

Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε όλες τις ερωτήσεις σας

Αρχικά ο ιατρός εξετάζει την κλινική εικόνα του ασθενούς ώστε να δει τις ανάγκες του περιστατικού, και καταγράφει το ιστορικό του. Στη συνέχεια, ο ασθενής χρειάζεται να προσκομίσει μία αξονική γνάθων. Αυτές οι εξετάσεις ελέγχονται και αναλύονται, προκειμένου να σχηματιστεί το ιδανικό πρόγραμμα για τον ασθενή, αναπαριστώντας τις διαστάσεις του οστού των γνάθων. Μέσω του προγράμματος, γίνεται ακριβής μελέτη τοποθέτησης του εκάστοτε εμφυτεύματος, και έτσι ο ασθενής γνωρίζει ακριβώς την αλλαγή που θα γίνει. Σαφώς, η σημαντικότερη παράμετρος είναι η ανατομία των γνάθων, ώστε να εξασφαλιστεί ένα ορθό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότητες λάθους, ελαχιστοποιούνται εντυπωσιακά. Επίσης, επιτυγχάνεται εξοικονόμηση χρόνου και μείωση μετεγχειρητικών συμπτωμάτων.Τέλος, ακολουθεί η τοποθέτηση χειρουργικά, και τα δόντια χρειάζονται περίπου 5 -6 μήνες ώστε να είναι έτοιμα για πλήρη και άφοβη χρήση.

  • Τα οδοντικά εμφυτεύματα αποτελούν την καλύτερη λύση αντικατάστασης των δοντιών που λείπουν
  • Είναι εντελώς ακίνδυνα για την υγεία του ασθενή.
  • Είναι απόλυτα βιοσυμβατά με τον ανθρώπινο οργανισμό.
  • Προσφέρουν άψογα αισθητικά αποτελέσματα.
  • Προσφέρουν άνεση στην ομιλία και την μάσηση και αίσθηση σαν τα φυσικά δόντια.
  • Εφόσον έχει προηγηθεί λεπτομερής προεγχειρητικός έλεγχος, κατάλληλος σχεδιασμός και σωστή τοποθέτηση, τα εμφυτεύματα έχουν απόλυτη επιτυχία!

Αρχικά ο ασθενής θα πρέπει να υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις που θα του υποδείξει ο Οδοντίατρος. Επίσης, εξαιρετικά σημαντικό είναι ο Οδοντίατρος να γνωρίζει το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς, καθώς και αν λαμβάνει κάποια φαρμακευτική αγωγή. Οι ακτινογραφίες και ειδικότερα η αξονική, είναι εξετάσεις που χρειάζονται, όπως και η ακριβής και εις βάθος εξέταση ούλων και δοντιών. Βάσει αυτών, ο Οδοντίατρος θα δημιουργήσει το σχέδιο θεραπείας του ασθενούς ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε,
να είστε σίγουροι ότι υπάρχει λύση.

Η Δρ. Μαρία Μαργαρίτη είναι Χειρουργός Οδοντίατρος με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στην Αισθητική Οδοντιατρική
και στα Εμφυτεύματα Δοντιών, ώστε να εξασφαλίσει την ιδανική αποκατάσταση για εσάς.
Stamatis Zografos
Stamatis Zografos
2024-05-21
akhs pngtaras
akhs pngtaras
2024-05-14
Στο οδοντιατρείο της κυρίας Μαργαρίτη συνάντησα και συνεργάστηκα με εξαιρετικούς επιστήμονες. Η αγάπη, οι γνώσεις και η εμπειρία τους μού ενέπνευσαν εμπιστοσύνη. Η στοματική μου υγεία απέχει παρασάγγας από εκείνη του παρελθόντος. Έχουμε δημιουργήσει μια αγαστή συνεργασία που είμαι σίγουρος ότι θα διατηρηθεί απρόσκοπτα στο μέλλον. Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κυρία Μαργαρίτη που με το επιστημονικό ήθος που την διακρίνει με κέρδισε από την πρώτη επίσκεψή μου στο ιατρείο. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Εύα που ανέλαβε τις περισσότερες θεραπείες μου στο ιατρείο, μου έμαθε τα αυτονόητα, τη σωστή στοματική υγιεινή και μου χάρισε ένα χαμόγελο που πάντα επιθυμούσα. Συνεχίστε την άψογη δουλειά που κάνετε. Σας ευχαριστώ θερμά! Με εκτίμηση, ΧΠ
Panagis Giannakis
Panagis Giannakis
2024-05-14
Remon Moin
Remon Moin
2024-05-10
Στέλιος Καλεμτζακης
Στέλιος Καλεμτζακης
2024-05-08
Vicky Tsipa
Vicky Tsipa
2024-04-29
Miltos Kanakaris
Miltos Kanakaris
2024-04-26
Πήγα φοβισμένος και οι περισσότεροι πάμε φοβισμένοι αλλά φεύγοντας δεν κατάλαβα πόνο μεγάλη εμπειρία από όλους τους συνεργάτες και φροντίζουν να ξεπερνάς τον φόβο που εχουνε όλοι με τα δόντια μας μπράβο μπράβο μπράβο σας επαγγελματισμός
Χριστίνα Δουζένη
Χριστίνα Δουζένη
2024-04-26
The perfect crew will take care of you here.They are so nice people with a lot of capabilities❤️
Nikos Tzerefos
Nikos Tzerefos
2024-04-19
Αν ημουν δοντι, θα ηθελα να με περιποιουνται μονο εδω!!!
ΣΤΑΎΡΟΣ ΒΈΛΛΗΣ (BUTCHER)
ΣΤΑΎΡΟΣ ΒΈΛΛΗΣ (BUTCHER)
2024-04-18
Λάβετε τα τελευταία μας νέα και προσφορές.

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας.