Δευτέρα - Παρασκευή

10.00 π.μ - 21.00 μ.μ

2109583535

Καλέστε μας

Δευτέρα - Παρασκευή

10.00 π.μ - 21.00 μ.μ

2109583535

Καλέστε μας

Πώς να επιλέξετε τον κατάλληλο οδοντίατρο;

katallhlos_odontiatros

Όπως σε όλες τις ιατρικές ειδικότητες, έτσι και στην επιλογή του κατάλληλου οδοντιάτρου, υπάρχουν κάποια βασικά κριτήρια καθοριστικής σημασίας για τη διασφάλιση της στοματικής υγείας και την κάλυψη των εξατομικευμένων αναγκών του κάθε ασθενή. Με μια πληθώρα διαθέσιμων επιλογών, η απόφαση με γνώμονα την κατάλληλη ενημέρωση είναι απαραίτητη.


Ζητήστε συστάσεις από αξιόπιστες πηγές για να βρείτε τον κατάλληλο οδοντίατρο για εσάς

Για να ξεκινήσετε το «ταξίδι» της εύρεσης του κατάλληλου για εσάς οδοντιάτρου, οι συμβουλές ατόμων μέσα από τον κύκλο σας είναι πολύτιμες. Απευθυνθείτε σε φίλους, συγγενείς, γνωστούς, συναδέλφους, φαρμακοποιούς ή τον οικογενειακό σας γιατρό, ανθρώπους που εμπιστεύεστε την γνώμη τους. Ρωτήστε για τη μακροβιότητα των οδοντιατρικών τους σχέσεων, το επίπεδο άνεσής τους με τον οδοντίατρο και αν προτιμούν έναν γενικό γιατρό ή έναν εξειδικευμένο επαγγελματία. Η εδραίωση μιας αίσθησης εμπιστοσύνης και άνεσης με τον οδοντίατρο που επιλέξατε είναι θεμελιώδης για μια θετική οδοντιατρική εμπειρία.

 

Αξιοποιήστε τους διαδικτυακούς πόρους και τις αξιόπιστες πηγές

  1. Αναζήτηση στο διαδίκτυο

Κάθε σύγχρονος οδοντίατρος διαθέτει επαγγελματική ιστοσελίδα, όπου εκτός από τις πληροφορίες σχετικά με το βιογραφικό του προσωπικού που διαθέτει, μπορείτε να ενημερωθείτε και να εξοικειωθείτε με οδοντιατρικούς όρους που σας αφορούν και στο παρελθόν δυσκολευόσασταν να κατανοήσετε. Επιπρόσθετα, μπορείτε να δείτε περιστατικά τα οποία έχει ολοκληρώσει η συγκεκριμένη επιστημονική ομάδα, ώστε να πάρετε μία «γεύση» από την ποιότητα των υπηρεσιών που θα λάβετε, εάν την επιλέξετε.

  1. Βοήθεια από ασφαλιστικούς φορείς

Ξεκινήστε την αναζήτησή σας συμβουλευόμενοι τον ασφαλιστικό σας φορέα. Αποκτήστε έναν ολοκληρωμένο κατάλογο οδοντιάτρων στην περιοχή σας που καλύπτονται από το ασφαλιστικό σας πρόγραμμα. Αυτός ο αρχικός κατάλογος χρησιμεύει ως πρακτικό σημείο εκκίνησης, εξασφαλίζοντας ότι οι πιθανές επιλογές σας ευθυγραμμίζονται με τις οικονομικές σας εκτιμήσεις.

  1. Συνεργασία με τοπικά ιατρικά κέντρα

Επικοινωνήστε με ιατρικά κέντρα στην περιοχή σας. Αυτά τα κέντρα συχνά διατηρούν σχολαστικά επιμελημένες βάσεις δεδομένων που προβάλλουν αξιέπαινους οδοντιάτρους. Συνεργαζόμενοι με επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου, αποκτάτε πρόσβαση σε επαγγελματίες με αδιαμφισβήτητη φήμη, αυξάνοντας την ακεραιότητα των επιλογών σας.

 

Πώς να επιλέξετε τον κατάλληλο οδοντίατρο βάσει ειδικότητας;

  1. Γενικοί οδοντίατροι

Οι γενικοί οδοντίατροι χρησιμεύουν ως ο βασικός άξονας της οδοντιατρικής περίθαλψης. Η ολοκληρωμένη εξειδίκευσή τους ικανοποιεί πληθώρα οδοντιατρικών αναγκών, καθιστώντας τους την κύρια επιλογή για οδοντιατρικούς ελέγχους και κατάρτιση σχεδίων θεραπείας, με βάση τις ανάγκες του εκάστοτε ασθενή.  Πρόκειται για επαγγελματίες που προσφέρουν ολιστική οδοντιατρική φροντίδα και καθορίζουν εάν είναι απαραίτητη ή όχι η εξειδικευμένη παρέμβαση σε κάποιο ή κάποια στάδια της θεραπείας που έχει οριστεί. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζεται η άριστη προσέγγιση και αποκατάσταση κάθε στόματος.

  1. Εξειδικευμένοι οδοντίατροι

Οδοντιατρικές ειδικότητες, όπως η γναθοχειρουργική, η ορθοδοντική, η ενδοδοντία κ.ο.κ , έχουν στόχο την αντιμετώπιση όλων των περιπτώσεων , συμπεριλαμβανομένων και των πιο περίπλοκων. Σκοπός του είναι η αποκατάσταση των οδοντιατρικών αναγκών κάθε ασθενούς με κορυφαίες γνώσεις, τεχνογνωσία και εμπειρία.

Η συνεργασία γενικών οδοντιάτρων + εξειδικεύμενων οδοντιάτρων στοχεύει στην άρτια εκτέλεση του σχεδίου θεραπείας που χρειάζονται οι ασθενείς με ασφάλεια, ακρίβεια και ταχύτητα.

 

Γιατί η Μαρία Μαργαρίτη και οι συνεργάτες της στο Dental Prolipsis είναι οι κατάλληλοι οδοντίατροι για εσάς;

Στην Dental Prolipsis, η γνώση είναι εξειδίκευση. Με εμπειρία άνω των τεσσάρων δεκαετιών και άριστο ακαδημαϊκό υπόβαθρο, η Μαρία Μαργαρίτη εξασφαλίζει απαράμιλλη επάρκεια στη χειρουργική και προσθετική εμφυτευματολογία, την ακίνητη προσθετική και την αισθητική αποκατάσταση. Με την υποστήριξη εξειδικευμένων επαγγελματιών οδοντιάτρων, η Dental Prolipsis διαπρέπει στον ψηφιακό σχεδιασμό χαμόγελου, εγγυώμενη άριστη αισθητική. Η αφοσίωση ολόκληρης της ομάδας μεταφράζεται σε εξαιρετικές υπηρεσίες. Επιλέγοντας την Dental Prolipsis σημαίνει ότι επιλέγετε τεχνογνωσία, συνεχή εκπαίδευση και σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, όλα με στόχο να σας προσφέρουν ένα απαράμιλλο επίπεδο φροντίδας και ένα λαμπερό, υγιές χαμόγελο.

 

Εν κατακλείδι, η προσεκτική επιλογή ενός οδοντιάτρου επιβάλλει την επιμελή αξιολόγηση των προσωπικών αναγκών, των συστάσεων από αξιόπιστες πηγές και της εξειδίκευσης του ιατρού. Με την έναρξη αυτής της διαδικασίας, τίθενται οι βάσεις για μια οδοντιατρική συνεργασία βασισμένη στην εμπιστοσύνη, την επάρκεια και την ύψιστη φροντίδα.

 

Επικοινωνήστε με τη Μαρία Μαργαρίτη και τους συνεργάτες της για περισσότερες πληροφορίες.

Περισσότερα άρθρα

Κάθε πότε πρέπει να κάνω καθαρισμό δοντιών

Η διατήρηση της καλής στοματικής υγιεινής είναι απαραίτητη για τη συνολική υγεία, και ο τακτικός καθαρισμός δοντιών αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες. Κάθε πότε,

Όψεις χωρίς τρόχισμα δοντιών – Γίνεται;

Οι όψεις πορσελάνης και ρητίνης αποτελούν την πιο δημοφιλή επιλογή για την επίτευξη ενός άριστου χαμόγελου. Μάλιστα, οι όψεις πορσελάνης θεωρούνται ως η πιο αξιόπιστη

Επικοινωνία

Λάβετε τα τελευταία μας νέα και προσφορές.

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας.