Δευτέρα - Παρασκευή

10.00 π.μ - 21.00 μ.μ

2109583535

Καλέστε μας

Δευτέρα - Παρασκευή

10.00 π.μ - 21.00 μ.μ

2109583535

Καλέστε μας

Αυτόλογη μεσοθεραπεία

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία είναι μία σύγχρονη μέθοδος ανάπλασης του δέρματος που χρησιμοποιεί αυξητικούς παράγοντες από τον ορό του αίματος του ίδιου του οργανισμού μας. Η θεραπεία είναι απλή, γρήγορη, ανώδυνη και χωρίς ερεθισμούς.

Αρχικά γίνεται αιμοληψία. Το αίμα που λαμβάνεται φυγοκεντρείται με αποτέλεσμα να απελευθερώνεται μια πληθώρα αυξητικών παραγόντων, οι οποίοι έχουν αναπλαστικές και επουλωτικές ιδιότητες. Οι παράγοντες αυτοί αφού εγχυθούν στην επιφάνεια του δέρματος και 2-3 mm εσωτερικά συμβάλλουν στην ανάπλαση του δέρματος καθώς έχουν την ικανότητα να αποκαθιστούν τους ιστούς που έχουν υποστεί βλάβη και να ενεργοποιούν τα βλαστοκύτταρα. Έτσι το πρόσωπο φαίνεται πιο νεανικό, ξεκούραστο και λαμπερό.

Τα βασικά πλεονεκτήματα της αυτόλογης μεσοθεραπείας είναι:

  • Τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη διάρκεια, που μπορεί να ξεπεράσει τον 1 χρόνο.
  • Αναδομεί την επιδερμίδα με φυσικό τρόπο, χωρίς να επηρεάζει τις εκφράσεις ή τον όγκο του προσώπου.
  • Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους τρόπους εφαρμογής της μεθόδου, η αυτόλογη μεσοθεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής. Αυτό συμβαίνει γιατί η ουσία που εγχύεται στο πρόσωπο προέρχεται από τον οργανισμό του ίδιου του ατόμου και δεν χρησιμοποιούνται σκευάσματα του εμπορίου των οποίων η ασφάλεια και η ποιότητα δεν μπορεί να διασφαλιστεί απόλυτα.

Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας είναι τα εξής:

  • Το δέρμα γίνεται πιο απαλό, πιο φρέσκο και πιο δροσερό.
  • Τα μικρά σημάδια και οι λεπτές γραμμές του προσώπου σβήνουν.
  • Αντιμετωπίζονται τα σημάδια αφυδάτωσης.
  • Προλαμβάνονται τα σημάδια γήρανσης.

Περισσότερα άρθρα

Κάθε πότε πρέπει να κάνω καθαρισμό δοντιών

Η διατήρηση της καλής στοματικής υγιεινής είναι απαραίτητη για τη συνολική υγεία, και ο τακτικός καθαρισμός δοντιών αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες. Κάθε πότε,

Όψεις χωρίς τρόχισμα δοντιών – Γίνεται;

Οι όψεις πορσελάνης και ρητίνης αποτελούν την πιο δημοφιλή επιλογή για την επίτευξη ενός άριστου χαμόγελου. Μάλιστα, οι όψεις πορσελάνης θεωρούνται ως η πιο αξιόπιστη

Επικοινωνία

Λάβετε τα τελευταία μας νέα και προσφορές.

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας.